Doorgaan naar hoofdcontent

Dit is zo gênant tijdens het autorijden ... 9 gênante verkeerssituaties!

Iets gênant in het verkeer? Nee, toch? Oh jawel! Zéker! Wij dachten dat het op zich wel zou meevallen, totdat we eens alles gingen opsommen. 🚘🚎 De weg is een vat vol gênants.

  1. Stilvallen. Ja, het kan nog. Zelfs als je al een paar jaar je rijbewijs hebt. De moeilijkheid zit in het wisselen van auto's. Je moet plots met iemand anders zijn auto rijden? Dan verhoogt gelijk bij ons de kans op mislukkingen. Garantie!
  2. Waarom worden we allemaal zo competitief in de auto? Juist alsof we in een soort gigantische game stappen. Vervolgens gaan we Johhny-gewijs gaan bumperkleven, overdreven snel rijden, ... En dan merken dat er familie voor of achter je rijdt. Ja, great. Betrapt.
  3. Door dat Johnny-gehalte kan je af en toe eens een flater begaan in de auto. Iets wat niet echt veilig is bijvoorbeeld ... Eerst stoer doen. En vervolgens samen met die andere auto aan het rood licht staan, en geen oogcontact durven maken. (Schaamtelijk!)
  4. Over oogcontact vermijden gesproken. Wij zullen NOOIT expres op één lijn met een andere auto gaan staan aan het rood licht. Te confronterend. Wat als ze je aankijken, terwijl jij ook juist opzij kijkt?
  5. Als je wel eens met je raam open rijdt, is het vanzelfsprekend dat je deze terug dicht doet bij een rood licht. Anders wordt het helemaal awkward. Toch? 
  6. Voel je je ook zo betrapt als je een politiewagen voorbij ziet rijden? Ineens een mini paniekaanval over dingen die wel of niet gebeurd zijn. Was ik te snel aan het rijden? Keek ik juist op mijn smartphone? Zit ik wel op het juiste baanvak?!
  7. Parkeren. Nog zoiets. Dat gaat niet altijd even vlot, dat is gewoon zo. Maar soms is het wel gênant dat je ergens vooruit inparkeert en er zeker 3 pogingen voor nodig hebt. Vervolgens blijkt dan ook nog eens dat er in de auto langs je, iemand in zit. DOE ZO EEN DINGEN NIET! Jezus!
  8. Ken je van de tankstation-hangvolk? Dat maakt tanken nog eens zo stressvol. Alsof je wordt bekeurd op je kunnen om te tanken. En dan die pompslang ongemakkelijk moeten vasthouden omdat je toch niet echt zo proper geparkeerd hebt ...
  9. En dan één maal per jaar naar de autokeuring. Waar je in je stoel wegzakt als ze je vragen om je pinkers aan te steken, en je vervolgens de ruitenwissers aanzet. WIE HEEFT INEENS DIE KNOPPEN OMGEWISSELD?!? 
In deze podcastaflevering vertellen we uitgebreid over alle verkeer fails, gênante accidenten en awkward momenten in de auto.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Dit zijn de 7 redenen waarom begrafenissen gênant zijn!

Een begrafenis; we zijn er allemaal (jammer genoeg) wel eens naartoe geweest. De vele ongeschreven regels, ongemakkelijkheden en awkward stiltes horen er ook jammer genoeg bij 😅. En daarbij heeft Charlotte al meer dan duizend begrafenissen bijgewoond ... 🤯 (We zitten met een ervaringsdeskundige dus.) We lijsten de gênante dingen rond begrafenissen voor je op! 👇 Als er iemand sterft, is de er gewoonte dat de vrienden en kennissen een bidprentje in de brievenbus krijgen. 📜 En als je al eens meer dan één bidprentje in je handen hebt gehad, weet je dat er maximaal 3 templates zijn waarop die kaartjes zijn gebaseerd. In meer varianten komen ze niet. 🤣 Kan iemand hier aub een business in starten? Danku! 🙏 Vervolgens schrijf je zelf een kaartje voor de naasten van diegene die gestorven is. Je hanteert Google voor ' originele gecondoleerd teksten '. 🔍 Maar iets origineels krijg je uiteraard niet. Enkel diepzinnige irrelevante shizzle dat je zelf ook niet zou willen horen als je

S2E09: Anti-rimpelcrème, make-up, cellulitis rollers, … hoezo onzekerheden?

Samen met onze gast Patricia, hebben we het over onze grootste lichamelijke onzekerheden. 🕺 We bespreken ons gezamenlijke nummer 1 struggle: buikvet 🥴, dat we meer naakte lijven zouden moeten zien, waarom we gewicht linken aan 'er verzorgd uitzien', dat onzekerheden ons systematisch worden opgedragen 🤬 & Patricia haar tips om te dealen met je onzekerheden. 💪 Een erg waardevolle aflevering!   Wie is Patricia? Patricia is aan het begin van haar ‘BV-carrière’ want ze werd pas geïnterviewd door de Libelle over ‘Die strijd met de kilo’s: vrouwen openhartig over de eeuwige haat-liefdeverhouding met hun gewicht’.

S207: Wensen we niet allemaal stiekem onze vijanden een miserabel leven toe?

We vertellen lichtjes beschaamd over onze all-time vijanden . 👿 Hoe we deze stiekem gaan uitchecken via allerlei omwegen, hoe onze dromen deze rivalen levendig houden, hoe we onszelf kinderachtig vinden om de redenen achter deze vijanden & waarom we op late excuses hopen. 😅