Doorgaan naar hoofdcontent

9 guilty pleasures opgebiecht!

Guilty pleasures. We hebben ze állemaal. 😇 Maar het ding met die guilty pleasures is, dat je er gewoon niet graag mee te koop loopt. Omdat je jou ervoor schaamt. 😬 Dus daarom bedachten wij om onze guilty pleasures gewoon in de podcast op te biechten! 

  1. Dr. Pimple Popper kijken. Puisten zijn vies, maar oh-zo-satisfying. Trouwens ook de puisten van m'n partner uitpitsen, geeft datzelfde gevoel!
  2. Mannenonderbroeken dragen. Gewoon, omdat ze zo fijn zitten. (Zo van die smalle mannen onderbroeken)
  3. Plassen in de douche. Onder het motto "Water stimuleert water, ofzo?". Het zijn gewoon 2 vliegen in één klap!
  4. Roddelbladen bij de kapper. We zijn zelf geen fan van de rollelboekjes, en zouden ze dus ook niet bewust kopen. Maar bij de kapper is het wachten toch wel minder erg, omdat je nog eens in die roddelbladen kan duiken.
  5. Eargasms met oorstokjes. Jaja, het is niet gezond. We know! Maar het voelt toch óh zo goed ...
  6. Deuren van de WC openlaten. Plassen of kakken met de deur open. Een groter gevoel van vrijheid ga je niet vinden!
  7. Met een knuffel slapen. Volwassenen die zogezegd niet zouden mogen slapen met hun knuffelbeest van vroeger, waar staat die belachelijke regel ergens geschreven?!?!
  8. Geur van je eigen scheet. Eerst je eigen geur proberen te concentreren onder je fleece dekentje in de zetel, maar dan toch even je neus onder het deken stoppen om de geur op te snuiven! Maar, als een ander een scheet laat, dat is écht NOT DONE. Bah, zoiets doe je toch niet ...
  9. Je vroegere rivalen, exen, vijanden, ... opzoeken. En dan er hopen achter te komen dat ze hélemaal geen goed leven lijken te hebben. Want ja, sociale media is echt kei waarheidsgetrouw hoor.  
Dit is trouwens nog maar een tipje van de sluier van al het gênants dat we in de podcast opbiechten ... Ga dus luisteren!

Reacties

Populaire posts van deze blog

S2E02: Wegvluchtend publiek tijdens live podcast, versprekingen & flaters

We lachen onszelf kapot tijdens het vertellen over onze epic fail live podcast 😂 (en over onze algemene podcast blunders) 🙈. Verder hebben we het over onze mogelijke eerste hate-comment, balzak zweet, scheten laten, onwetendheden als volwassene & ons assertieve feministische zelve. 💁‍♀️  

S2E09: Anti-rimpelcrème, make-up, cellulitis rollers, … hoezo onzekerheden?

Samen met onze gast Patricia, hebben we het over onze grootste lichamelijke onzekerheden. 🕺 We bespreken ons gezamenlijke nummer 1 struggle: buikvet 🥴, dat we meer naakte lijven zouden moeten zien, waarom we gewicht linken aan 'er verzorgd uitzien', dat onzekerheden ons systematisch worden opgedragen 🤬 & Patricia haar tips om te dealen met je onzekerheden. 💪 Een erg waardevolle aflevering!   Wie is Patricia? Patricia is aan het begin van haar ‘BV-carrière’ want ze werd pas geïnterviewd door de Libelle over ‘Die strijd met de kilo’s: vrouwen openhartig over de eeuwige haat-liefdeverhouding met hun gewicht’.

Dit zijn de 7 redenen waarom begrafenissen gênant zijn!

Een begrafenis; we zijn er allemaal (jammer genoeg) wel eens naartoe geweest. De vele ongeschreven regels, ongemakkelijkheden en awkward stiltes horen er ook jammer genoeg bij 😅. En daarbij heeft Charlotte al meer dan duizend begrafenissen bijgewoond ... 🤯 (We zitten met een ervaringsdeskundige dus.) We lijsten de gênante dingen rond begrafenissen voor je op! 👇 Als er iemand sterft, is de er gewoonte dat de vrienden en kennissen een bidprentje in de brievenbus krijgen. 📜 En als je al eens meer dan één bidprentje in je handen hebt gehad, weet je dat er maximaal 3 templates zijn waarop die kaartjes zijn gebaseerd. In meer varianten komen ze niet. 🤣 Kan iemand hier aub een business in starten? Danku! 🙏 Vervolgens schrijf je zelf een kaartje voor de naasten van diegene die gestorven is. Je hanteert Google voor ' originele gecondoleerd teksten '. 🔍 Maar iets origineels krijg je uiteraard niet. Enkel diepzinnige irrelevante shizzle dat je zelf ook niet zou willen horen als je