Doorgaan naar hoofdcontent

9 gênante momenten die je als honden eigenaar sowieso herkent!

Oh, honden. 🐶 Wat zijn ze lief, schattig, knuffelbaar, intelligent, fluffy, ... Maar iedereen die een hond heeft, weet dat er ook veel gênante situaties aan vasthangen. 💩 Deze gênante situaties maken wij in ieder geval aan de lopende band mee!

9 gênante momenten 

  1. Mensen die een hond zien passeren, geeft zowat hetzelfde effect als het passeren van een baby. Ze moeten er iets mee doen! Sommige medemensen kunnen zich dan ook niet weerhouden om aan de hond te komen. Ja hoor, aai gerust mijn hond - zonder het te vragen - en kom daarbij ook maar gewoon in mijn persoonlijke bubbel. Geen énkel probleem. Niet awkward ofzo.
  2. De medemens die zelf ook met een hond aan het wandelen is, is nog juist wat extremer. Dan komt de smalltalk pas echt. Welk ras is het? Hoe oud is hij? Hij luistert precies goed? En dan gewoon de vraag niet laten terugkeren. Lekker ongemakkelijk. Echt een aanrader :-D
  3. Als ik een hond met hetzelfde ras als de mijne tegenkom, verander ik wel direct in een motto rijder. Die doen op de autostrade ook altijd teken naar elkaar, uit sympathie. Of uit een diepere connectie. Dus dan kan er bij mij ook zeker wel een knikje vanaf, misschien zelfs een opmerking of korte smalltalk. Maar dan moet je al geluk hebben.
  4. De dierenarts. Oh boy. Waar zijn die bezorgde honden ouders? Steek de handen in de lucht! Ja, elke honden eigenaar dus. De ergste periode is waarschijnlijk de puppy periode. (Luister onze podcast voor onze bezorgde dierenarts bezoekjes, die gewoon compleet onnodig bleken.)
  5. Elke honden eigenaar komt op deze manier thuis. Je komt binnen. De hond kom naar jou. Je begroet de hond enthousiast, speelt, vol blijdschap. Vervolgens merk je op dat er nog iemand thuis is en zeg je heel droogjes 'Ah, hallo'. En je speelt enthousiast verder met de hond. Hoezo prioriteiten?
  6. Poepzakjes. Maar vooral, het vergeten ervan. Dat zorgt ongetwijfeld voor gênante situaties. Juist perfect gepositioneerd in het midden van iemand zijn oprit. Of in het midden van het drukke centrum. Please kill me now.
  7. Als je de poepzakjes dan toch bij hebt - en er mee aan het rondlopen bent - dan kom je iemand tegen, waar je een babbeltje mee slaat. Op die moment is de elephant in the room wel echt die stinkende poepzak. Die zorgt voor het aroma tijdens het gesprek. Mmm.
  8. En dan moet je nog geluk hebben dat de structuur van de hondenkak het mogelijk maakt om in het poepzakje te geraken. Want dat is ook niet evident!
  9. Honden die aan elkaars gat snuffelen, daar zijn we intussen aan gewend. Maar dat ze bij menstruerende mensen ook niet van hun kruis zijn weg te slaan, dat is wel juist iets vervelender. En met 'iets vervelender' bedoel ik: compleet gênant.
Voor de uitgebreide versie van de gênante honden verhalen, moet je bij onze gewoon gênante podcast zijn!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Over onze podcast 'Gewoon gênant' ...

Heyhey 👋! Wij zijn Charlotte & Katrien. En in onze gewoon gênante podcast bewijzen we dat we de meest gênante mensen zijn, die je ooit ontmoette! (Nope, dit is niet overdreven. Trust us 😅.) In onze podcast vertellen we vooral persoonlijke verhalen, met tussendoor input van onze luisteraars. We vermijden geen enkel onderwerp of taboe. Ook al staat het schaamrood op onze wangen & schieten we zo hard in de lach dat we het verhaal bijna niet verteld krijgen. (En we intussen alle kleuren in onze broek pissen 💧🌈👖.)  Waar we het onder andere over hebben: Awkward ontmoetingen Sappige menstruatie verhalen Gênante kak & pis situaties Schaamtelijke guilty pleasures Ongemakkelijke eerste kus, seks & ontmaagding (En natuurlijk nog véél meer) Misschien een paar stoefreacties om je nog warmer te maken? Knap dat jullie je zo publiekelijk openstellen!  Wat een fantastische podcast! Zo pijnlijk herkenbaar. Helemaal fan. Omg! Ik onderbreek effe de podcast om te zeggen dat ik al een p

S2E02: Wegvluchtend publiek tijdens live podcast, versprekingen & flaters

We lachen onszelf kapot tijdens het vertellen over onze epic fail live podcast 😂 (en over onze algemene podcast blunders) 🙈. Verder hebben we het over onze mogelijke eerste hate-comment, balzak zweet, scheten laten, onwetendheden als volwassene & ons assertieve feministische zelve. 💁‍♀️  

Aflevering 20: Seks

Gekke geurtjes en geluiden, onrealistische filmseks en betrapt worden. 😳 Aflevering 20 gaat over het grote taboe-thema seks. 🍆🍑 We praten met onze vriendjes openlijk over hoe een ongelijk libido soms awkward is, seksspeeltjes in het geniep kopen, plots in kramp schieten bij bepaalde standjes, gênante stuntelige situaties & grappige stopwoordjes. 😁